Køb 6 flasker og få 10% rabat

Krone Vin

 

Vi har specialiseret os i økologiske, biodynamiske og naturlige vine fra små bønder i oversete områder, og som laver et seriøst godt stykke arbejde og forstår at frembringe druernes ærlige udtryk med minimal intervention. Dette kan man især smage i den samme vin fra forskellige årgange, hvor udtrykket varierer fra år til år, da vejret er den store faktor i, hvordan udtrykket bliver. Især i det franske område Jura, har vi fundet frem til rigtig mange bønder, der lever op til det prædikat, og vi har nok noget nær det største udvalg i verden fra dette område.

På vores hylder finder du også mange vine fra andre og mere kendte steder i Frankrig, som f.eks. Bourgogne og Champagne. Vi fører også vine med lav intervention  fra Italien, Spanien, Bulgarien, Slovakiet, Tjekkiet, Chile og Schweiz. Alle fra små familieejede vinmarker og med et meget personligt præg. Vi har besøgt stort set alle vores bønder personligt, og mange af dem på årlig basis.

Krone Vin-teamet består af Lasse, Rasmus og Mads, der i samarbejde sælger, markedsfører og bringer vine til rigtig mange restauranter i Danmark, og via dette arbejde har Krone Vin været med til at skabe grobund for, at de økologiske, biodynamiske og naturlige vine er blevet en god del af mange danskeres hverdag.

Ud over denne webshop er Krone Vin også en fysisk vinbutik, som ligger på Østerbrogade 56d på Østerbro i København. Her kan man komme og købe og smage vin hver fredag fra 15-18 og hver lørdag fra 12-16.

Close (esc)

FÅ RABAT NU!

KØB MINIMUM 6 FLASKER VIN, OG SPAR 10 %

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få de bedste tilbud først!

BEKRÆFT DIN ALDER

Når du benytter denne webshop, bekræfter du samtidig, at du er 18+ år.

Search

Your cart is currently empty.
Shop now