Køb 6 flasker og få 10% rabat

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Krone Vin ApS

Generelle oplysninger

Krone Vin ApS
Østerbrogade 56D
2100 København Ø
CVR nr.: 31937434
Telefon: 20167461
Email: kontakt@kronevin.dk

Priser

Hos Krone Vin ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Krone Vin ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes eller ved afhentning. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. 

Siden 1. januar 2021 er der krav om 2-faktor-godkendelse ved betaling på nettet, og derfor vil du opleve dette, når du skal betale online. En to-faktor-godkendelse betyder, at der skal to godkendelser fra to forskellige kilder til for at godkende din betaling, og det er med til at sikre, at det rent faktisk er dig, der vil købe en given vare på nettet. Du kan læse mere om to-faktor-godkendelse i denne letforståelig guide som gennemgår trin-for-trin, hvordan du helt praktisk skal gøre for at kunne gennemføre din betaling. Du slipper dog for denne 2-faktor-godkendelse, hvis du vælger at betale med MobilePay, da MobilePay fungerer som en 2-faktor-betaling i sig selv. 

Levering

Krone Vin ApS leverer til hele Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne, med VinGaloppen med en forventet leveringstid på 3-5 hverdage.
For bestillinger til København (1050-2450) leverer vi med egen bil med en forventet leveringstid på 1-2 hverdage. Både ved levering med VinGaloppen og ved vores egen levering er der nødvendigt, at du oplyser os om, hvor vi må sætte leveringen, hvis du ikke er hjemme. I modsat fald er vi nødt til at tage leveringen med retur, og du er nødt til at købe og bestille en ny fragt.
Vi leverer vinen i forsvarlig indpakning, og bestillinger sendes som udgangspunkt samlet.

Leveringspriser: 49 DKK

 

Afhentning i butik

På vores webshop er det muligt at vælge at afhente vores produkter i vores butik og spare fragten. På denne måde er det muligt at reservere en vare online, for derefter at afhente varen fysisk i vores butik. Da varen afhentes i vores butik, så gælder samme vilkår, som når du handler fysisk i vores butik. Bestillinger kan afhentes fredage mellem 15-18 og lørdage mellem 12-16. Bestillinger ligger klar til afhentning i 30 dage, hvorefter ordren annulleres. Hvis de anførte tidspunkter ikke passer dig, så er du velkommen til at kontakte os for en aftale om et alternativt tidspunkt.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager ordren.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@kronevin.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte returseddel og sende varen til:
Krone Vin ApS
Østerbrogade 56D
2100 København Ø

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af returret. Krone Vin ApS har dog valgt at yde den ekstra service at give vores kunder 14 dages ombytningsret fra det tidspunkt, du modtager vinen. Du kan vælge at bytte vinen til en anden vin hos Krone Vin eller få pengene tilbage, eksklusiv alle eventuelle leveringsomkostninger. Ved konstatering af propsyge eller anden fejl i vinen er det vigtigt, at du ikke hælder vinen ud. Du skal sætte proppen i flasken igen, og tage kontakt til Krone Vin på kontakt@kronevin.dk for at lave en aftale om en evt. reklamationssag. Krone Vin ApS behøver vinen retur til en nærmere analyse for at kunne reagere på evt. fejl såsom propsyge overfor leverandøren. Omkostningerne for returnering skal afholdes af kunden.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer, hvor plomberingen er brudt.
- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Obs! Billetter købt til smagninger og andre arrangementer er undtaget fra den lovbestemte fortrydelsesret.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder og vedlægger vores Fortrydelsesformular.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger så frem hele ordren returneres (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Krone Vin ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:


Krone Vin ApS
Østerbrogade 56D
2100 København Ø
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Alkohol

Iflg. Dansk lovgivning skal personen være minium 18 år for at købe alkohol over 16,50%. For køb af alkohol under 16,50% skal personen være fyldt 16 år.
Vi forbeholder os ret til at bede om fremvisning af gyldigt billed-ID som aldersdokumentation i tvivlstilfælde.

ID Alkohol
Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Krone Vin ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, skal du kontakte Keld Kristensen via e-mail: kontakt@kronevin.dk
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: kontakt@kronevin.dk
Close (esc)

FÅ RABAT NU!

KØB MINIMUM 6 FLASKER VIN, OG SPAR 10 %

Tilmeld dig vores nyhedsmail, og få de bedste tilbud først!

BEKRÆFT DIN ALDER

Når du benytter denne webshop, bekræfter du samtidig, at du er 18+ år.

Search

Your cart is currently empty.
Shop now