Køb 6 flasker og få 10% rabat

ANDRÉ BEAUFORT - AMBONNAY/POLISY

Champagnehuset blev etableret 1933 af André Beaufort i Ambonnay med blot 1,5 hektar. Siden har man, under sønnen Jacques Beaufort, ekspanderet med godt 6 ha ved byen Polisy.

Beaufort begyndte allerede i de sene 1960’ere, at omlægge til økologisk dyrkning. Huset blev dermed et af de første vinhuse i Champagne, som blev økologisk certificeret i 1971. Inden for økologiens rammer, findes der stadig visse ’biologisk acceptable’ hjælpemidler, såsom svovl og kobbersulfat, men Jacques mener ikke det er godt nok; det er stadig produkter, som ødelægger den biologiske balance i marken. Jacques Beaufort har i dag trukket sig lidt tilbage, og overladt det meste til sønnerne.

Lagringstiden for Beauforts champagner er generelt lang, normalt min. 3-4 år for standardversionen og min. 5 år for årgangschampagner. Ofte er det dog meget længere, idet de ligger på bundfaldet(sur lie) indtil vinen bliver solgt. Efter en måneds remuage i pupitren, degorgeres manuelt (à la volée) uden den normale frysning af flaskehalsen. Endelig tilsættes Liqueur d’Expedition eller dosage, hvor Beaufort er blandt meget få, der laver alle sødmegrader; fra den knastørre Brut nature (u. dosage) til den helt søde Doux.


Alle vinbondens vine

Luk (esc)

Få rabat

Køb minimum 6 flasker vin og få 10 % rabat.

BEKRÆFT DIN ALDER

Når du benytter denne webshop, bekræfter du samtidig, at du er 18+ år.

Søg

Kurv

Din kurv er tom
Shop vin